Met beide benen op de grond en met opgestroopte mouwen aan het werk. Dat is Havenservice Urk in het kort. Ons bedrijf is actief als stuwadoor in de grootste havens van Nederland. Dat betekent dat onze medewerkers laden, lossen, overladen en verplaatsen naar de wensen van de opdrachtgever. We zijn opgericht vanuit het vissersdorp Urk, maar werken met name in de grote vrachthavens van Nederland. Dagelijks rijden we naar onze opdrachtgevers toe om de meest uiteenlopende klussen uit te voeren!

Machinaal en handmatig laden

Het laden en lossen van schepen is werk voor fitte mensen die niet bang zijn om de handen uit de mouwen te steken. Waar het soms mogelijk is om met een heftruck of kraan lading te verslepen zijn er nog heel veel handmatige klussen in de havenwereld. Dat betekent dat ons team dagelijks bezig is met het verslepen van kisten, zakken en allerhande materiaal.

Iedere dag is anders als stuwadoor

Geen dag is hetzelfde! Bij Havendienst Urk starten we de dag door gezamenlijk naar de haven van bestemming te rijden. Het is nog erg vroeg en dus is het lekker rustig op de weg. Op locatie aangekomen beginnen we met de eerste klus. Na het laden en lossen van verschillende schepen, vrachtwagens en bussen zit de dag erop en rijden we richting ons kantoor op Urk. Het werk ging vandaag vlekkeloos dus we zijn lekker vroeg terug. Met het team praten we nog even na in de kantine. Het is hard werken, maar ontzettend gezellig!

Werken als stuwadoor bij Havenservice Urk

Houd jij van aanpakken en ben je gek op een goede uitdaging? Dan is het werken bij Havenservice Urk een inkoppertje. Je werkt bij ons in een gezellig team, krijgt een goed salaris, maakt iedere maand kans op een flinke bonus en blijft dagelijks in beweging! Solliciteer direct via het formulier op onze website!